PERSONAL TRAINING

“Olen ollut todella tyytyväinen PT:seeni Iinaan. Salilla käymisestä on tullut kivaa, turvotus on lähtenyt, kroppa tuntuu vahvemmalta ja kunto kasvanut!”

“Iina on energinen valmentaja ja toimii kuten hyvä valmentaja: innosti, opetti ja auttoi saamaan itsestä enemmän irti!”

“Olen ollut tyytyväinen Iinan antamiin ohjeisiin, mulla on olo, että minusta välitetään ja huomioidaan eikä jätetä yksin pakertamaan.”

HandstandValmentajana

Treenatessa lähdetään liikkeelle asiakkaan lähtötasosta ja taustasta. Tekniikat opetellaan seuraavana, jotta päästään turvallisesti treenaamaan ja taataan kehitys jatkossakin.

Valmentajana olen tiukan täsmällinen, tarkka ja vaativa, mutta kehuja satelee, kun homma hoidetaan kunnolla!

Liikunnassa kokonaisvaltaisuus on tärkeintä: kun treenataan kovaa, myös kehonhuollosta ja mielestä on pidettävä huolta. Olemme kokonaisuus, jossa keho, mieli ja sosiaalinen vuorovaikutus toimivat kaikki yhdessä.

Etenkin elämäntapamuutoksissa tämän pyhä kolminaisuuden huomioiminen on ensisijaisen tärkeää. Muutokseen lähdetään rauhassa ja kunkin omista lähtökohdista. Tavoitteenani on sisäistää asiakkailleni terveellisten elämäntavat niin, että ne pysyvät matkassa läpi koko elämän. Maltti on valttia.

Treeneissä

Tärkeintä on monipuolisuus ja perusteltu tekeminen tavoitteisiin nähden. Toimivuus, yksinkertaisuus ja selkeys ovat läsnä kaikessa harjoittelussa. Kun perusasiat on kunnossa, pääsee myös testaamaan uusia jippoja ja treenitapoja mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Yrittäminen, asioiden kunnollinen opettelu ja itsensä ylittäminen on se, mihin pyritään.

Kun treenataan, niin treenataan, keskitytään tekniikkaan ja siihen, että asiat tehdään huolella ja loppuun asti.  Todennäköisesti et pääse myöskään välttymään huonolta huumorilta ja pikku vinkeiltä arjen askareisiin. Vaikka välillä tuskanhiki kirpoaisi otsalle, niin pääsääntöisesti liikkumisen tulee olla kivaa ja siitä kuuluu nauttia!

Mikäli sinua kiinnostaa tavoitteellinen treenaaminen, voiman ja lihasmassan kasvattaminen, haluat uutta ruutia harjoitteluusi tai kaipaat apua kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen, saatan olla oikea henkilö juuri Sinulle.

Lisätietoja minusta

Olen itse 27-vuotias urheiluun, treenaamiseen ja hyvinvointiin hurahtanut personal trainer Helsingistä. Intohimoinani ovat voimaharjoittelu, toiminnallinen treenaaminen, kehonpainoharjoittelu ja jooga. Kehitän jatkuvasti itseäni ja pyrin oppimaan uutta urheilusta, ravinnosta ja hyvinvoinnista, asioissa, joista omaa tietotaitoa voi syventää loputtomiin.

Vuonna 2011 aloin käydä läpi syvempää muutosta elämässäni, joka johti monien asioiden läpikäymiseen, hyvinvoivan ja oikeanlaisen syömisen opetteluun ja urheiluun hurahtamiseen, huipentuen vuonna 2014 Trainer 4 You Personal Trainer -tutkinnon tekemiseen ja pitkään kyteneeseen haluun jakaa oivaltamiani ja oppimiani asioita muille. Helmikuusta 2015 asti olen ollut myös Unisportilla pt:nä ja pienryhmäohjaajana.

Kiinnostuitko? Tsekkaa HINNASTO ja ota yhteyttä!

Valmennan myös Unisportilla. Lisätietoja tästä.
JKV_6992