Koulutukset

Tarjoan koulutuksia ja valmennuksia yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin elämänhallinnasta, (työ-)hyvinvoinnista, liikunnan ja ravinnon rennosta yhdistämisestä arjessa ja työssä.

Koulutuksen sisällöt rakentuvat kokonaisuuksien ymmärtämisen kautta ja käytäntöön soveltuvin opein ajankohtaisimmasta organisaatio- ja hyvinvointitutkimuksesta.

Luentojeni ytimessä on keskittyminen olennaiseen. Toimivat ratkaisut inspiroivin ja konkreettisin esimerkein!

Koulutukset:

Energisen elämän opas: Yksilön hyvinvointi ja elämänhallinta

Sisältö: Miten saada arkeen enemmän energiaa ja lisätä jaksamista?  Kuinka saada työtehosta enemmän irti? Tieteellinen perusta käytännönläheisesti ja konkretiaan vietynä.

Energisen elämän opas -koulutus tarjoaa tehokkaat ja yksinkertaiset vinkit stressinhallintaan ja laadukkaaseen arkeen. Koulutus sisältää luento-osuuden sekä workshopin, jossa haetaan parhaat työkalut omaan arkeen.

Kesto 2h. Hinta 700 e + alv 24 %

Johtajalle: Oma jaksaminen

Sisältö: Jaksaminen ja tavoitteiden saavuttaminen edellyttää sopivaa tasapainoa palautumisen ja mukavuusalueen yli puskemista. Tällä kahden tunnin konsultoinnilla  saat työkaluja jaksaa paremmin hektistä arkea, oman henkilökohtaisen kunto-ohjelman ja viikkotasoisen seuraamisen ja sparrauksen 4 kk:den ajan.

Kesto 4kk. Aloitus 2 h + viikottainen sparraus. Hinta 490 e + alv 24 %

Ota yhteyttä ja varaa koulutus yhteisöllesi jo tänään!

Opintotaustani on Helsingin yliopiston valtio-opin hallinnon ja organisaatioiden tutkimuksessa, pitkänä sivuaineena johtaminen ja sosiaalipsykologia. Personal traineriksi olen valmistunut vuonna 2014 ja siitä lähtien toiminut yrittäjänä henkilökohtaisen- ja ryhmävalmennuksen saralla.